Nelis

Over Nelis

Door de jaren heen als voetballer en student LO in de Bernardusscholen te Oudenaarde kreeg ik heel wat blessures. Op de voetbal last aan de knieën, aan de rug bij het lopen, twee operaties aan de enkel, wat een gedoe. Hieruit kwam meer en meer de passie voor extra trainen. Al snel stond ik in de fitness om af en toe aan mijn eigen lichaam te werken. Veel andere interesses had ik niet meer.

In het begin bak je er niks van. Zoals bij veel zaken. Uren tijd spenderen in de fitness zonder resultaat. Na veel tijd te investeren kreeg ik de microbe meer en meer te pakken en koos ik om LO – Engels te studeren aan Artevelde. Eens afgestudeerd wou ik steeds na de 9-5 werkuren ook iets doen, dus dacht ik aan personal training.

Mensen helpen met hun blessures, lichaamssamenstelling en hen niet op de sukkel laten, of in het donker laten qua kennis. Nu een tijdje bezig te zijn met personal training, voelt het niet aan als werk, maar is het werkelijk mijn passie om mensen te zien glunderen wanneer zij beter op de been halen, hun doelen behalen en crushen, en blessurevrij te zijn.

Samen aan een doel werken om iemand gelukkig te maken, en stressvrij te zien is één van de zaken waar ik het vooral om doe.

Ik ben iemand die gelooft in de waarheid, wetenschap en het feit dat men lang aan het lichaam moet werken voor grote veranderingen. Gewoontes die je al je hele leven vast hebt, zullen zeker & vast moeten veranderen.

Een Quick Fix voor een lang resultaat bestaat niet. Een ton geduld, veel hard werk zoals opdagen op de trainingssessies, je voeding bijhouden en goed proberen slapen.. Daar zal je al een heel eind met komen.

Opleidingen en certificaten